Hoe kunnen wij je helpen?

Misschien staat je antwoord tussen de veelgestelde vragen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Misschien staat je antwoord tussen de veelgestelde vragen.

Bestellen

lndien je een bestelling hebt geplaatst op werkdagen vóór 22.00 uur dan verzenden we je bestelling dezelfde dag nog. In de meeste gevallen wordt deze dan de volgende werkdag bezorgd.

Doorloop de webshop, zie je iets leuks? Plaats dan het item in je gewenste maat in de winkelwagen. Vervolgens vul je je gegevens in op de ‘afreken’ pagina. Via een beveiligde omgeving betaal je jou aankoop. Je kunt kiezen uit een aantal betaalmethoden waaronder: iDEAL, PayPal, Creditcard, ApplePay, Bancontact (België) en cadeaukaarten. Vervolgens ontvang je een bevestiging op het door jou opgegeven E-mailadres.

Alle prijzen zijn inclusief BTW tenzij anders aangegeven.

Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je automatisch een bevestigingsmail met de details van je bestelling. Het kan enkele minuten duren voordat deze mail bezorgt wordt. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Dan is deze mail waarschijnlijk terechtgekomen in je spam- of ongewenste berichten map. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Mocht je je bedenken en je bestelling is nog niet verzonden kan je contact met ons opnemen. Dan kunnen we je bestelling annuleren en het betaalde bedrag aan je terug storten. Als je bestelling als wel verstuurd is raden we je aan om deze na ontvangst aan ons te retourneren. Meer informatie over retourneren vind je hier.

Betalen

Als de betaling geslaagd is na het plaatsen van een bestelling ontvang je een bevestigingsmail op het door jou opgegeven E-mailadres.

Als je betaling is mislukt ontvang je een mail van ons met een betaallink waar je alsnog kunt betalen.

Bij ons kan je veilig met iDEAL, Creditcard (Visa/MasterCard/American Express/Cartes Bancaires/CartaSi), ApplePay, Klarna, Bancontact (België), Giropay (Duitsland) en cadeaukaarten zoals VVV cadeaukaarten, YourGift, fashioncheque en DE Cadeaukaart.

Selecteer je eigen bank. Vervolgens word je doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van de door jou geselecteerde bank. Voltooi de betaling door de stappen te volgen. Als je betaling is gelukt word je weer doorgeleid naar de website van Golden Ass. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail van je bestelling op het door jou opgegeven E-mailadres.

Vul op de beveiligde pagina de naam van de kaarthouder, het creditcardnummer, de vervaldatum en je CVV code in. Klik vervolgens op de blauwe button. Als je betaling is gelukt word je weer doorgeleid naar de website van Golden Ass. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail van je bestelling op het door jou opgegeven E-mailadres.

Indien je een bestelling plaatst met een Apple apparaat zoals een iPhone, iPad of Macbook mét FaceID/TouchID én Safari als webbrowser gebruikt detecteert onze webshop dat en laat ApplePay zien tussen de betaalmethodes. De betaling bevestig je vervolgens met FaceID of TouchID. Als je betaling is gelukt word je weer doorgeleid naar de website van Golden Ass. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail van je bestelling op het door jou opgegeven E-mailadres.

Klarna maakt het mogelijk om je bestelling achteraf te betalen. Je ontvangt een factuur per mail en deze dient binnen 30 dagen aan Klarna betaald te worden. Klarna brengt geen extra kosten of rente in rekening.

Na het bestellen word je doorgestuurd naar een betaalpagina die door Klarna gehost wordt en kun je hier je betaling afronden. Je betaald je bestelling dan meteen in plaats van achteraf.

Bancontact is alleen beschikbaar voor Belgische klanten. Indien je winkelt met een smartphone en de app van Bancontact gebruikt hoef je alleen maar je pincode in te vullen om de betaling te voltooien. Winkel je niet via je smartphone, dan wordt er op je apparaat een QR code getoond. Deze scan je met de Bancontact app op je smartphone, vervolgens vul je je pincode in om de transactie te voltooien. Gebruik je geen Bancontact app? Vul je kaartgegevens in via de vertrouwde bankiersomgeving. Steek vervolgens je Bancontact-kaart in de kaartlezer en vul de daarbij horende gegevens in via de bankiersomgeving om je betaling te voltooien. Als je betaling is gelukt word je weer doorgeleid naar de website van Golden Ass. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail van je bestelling op het door jou opgegeven E-mailadres.

Giropay is alleen beschikbaar voor Duitse klanten. Vul de de naam of BIC code van je bank in en ga verder naar het volgende scherm. Vul in dit scherm je rekeninggegevens in en ga verder. Vervolgens kom je uit bij je eigen bank. Login en voltooi de betaling. Als je betaling is gelukt word je weer doorgeleid naar de website van Golden Ass. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail van je bestelling op het door jou opgegeven E-mailadres.

Wij accepteren VVV cadeaukaarten, YourGift, fashioncheque, DE Cadeaukaart en WinkelCheque. Door de optie cadeaukaart te selecteren bij het afrekenen kan je afrekenen met het saldo van de cadeaukaart. Het eventuele overige bedrag kan je voldoen met de andere beschikbare betaalmethoden die we aanbieden.

Mijn account

Klik op de tekst ‘Mijn account’ bovenin de website. Vervolgens kom je op de ‘mijn account’ pagina. Hier kan je inloggen op je account. Heb je nog geen account? Via deze pagina kan je gemakkelijk een account aanmaken.

Een account maken is gratis. Als je je gegevens hebt opgeslagen hoef je deze niet meer in te vullen als je een bestelling plaatst. Hierdoor ga je sneller door het bestelproces heen. Heb je meerdere bestellingen geplaatst? Door in te loggen op je account kun je gemakkelijk al je bestellingen inzien. Tevens spaar je automatisch punten met ons loyaliteitsprogramma.

Bij iedere euro die je uitgeeft in onze shop ontvang je 1 punt. De punten worden geregistreerd in je account. Door in te loggen met je account kan je via het account dashboard naar de Loyalty pagina. Hier heb je een compleet overzicht van je gespaarde punten en opties om extra punten te verdienen. Je kunt extra punten verdienen door je profiel aan te vullen, beoordelingen achter te laten en vrienden uit te nodigen.

Klik op de inlogpagina op ‘Wachtwoord vergeten?’. Je ontvangt een E-mail op het bij ons bekende E-mailadres om je wachtwoord te hertellen. Klik op de link en volg de stappen. Vervolgens kan je inloggen met je nieuwe wachtwoord.

Log in op je account en klik op ‘account gegevens’. Op deze pagina kan je je wachtwoord veranderen.

Verzenden & Retourneren

Dit verschilt naar welk land we je bestelling moeten versturen. De vcrzendkosten worden duidelijk weergegeven tijdens het afrekenen. Voor Nederland zijn de standaard verzendkosten €4,99.

Wij verzenden naar Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Denemarken, Spanje, Italië, Verenigd Koninkrijk (UK), Finland, Polen, Letland, Portugal en Zwitserland.

Als jouw bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een E-mail met een track & trace code. Door middel van deze code kun je het pakket traceren.

ot 30 dagen na ontvangst van je bestelling kun je de aankoop retourneren. Meer informatie vind je hier.

Wij verzenden onze pakketten doorgaans met PostNL. Afhankelijk van de bestemming kunnen we gebruik maken van UPS of DHL.

De meeste producten passen gewoon door de brievenbus, mocht je niet thuis zijn dan is dat geen probleem. Past je bestelling niet door de brievenbus? De bezorger probeert dan je bestelling bij de buren af te geven of bij een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Reviews

Er kunnen alleen reviews worden geplaatst door klanten die daadwerkelijk het betreffende producten hebben besteld. Hierdoor kunnen we garanderen dat de product reviews echt zijn. De reviews worden niet gefilterd op positiviteit of negativiteit en zo ben je altijd zeker van eerlijke beoordelingen. Na het invullen van een review wordt deze direct op de site geplaatst. Reviews met ongepaste inhoud worden verwijderd.

Klanten van Golden Ass worden automatisch enkele dagen na hun aankoop uitgenodigd om een review te schijven. Deze reviews worden verzameld door Kiyoh. De richtlijnen van Kiyoh vind je hier.

Klachten

Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kun je contact met ons
opnemen via het contactformulier. Je krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van je klacht
een inhoudelijke reactie. Mocht je het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet
uit? Dan kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Contact

Geen antwoord gevonden op je vraag?